Bedrijfsauto inruilen

Zou u graag uw bedrijfsauto inruilen voor een groter model? Kom dan eens een kijkje nemen bij Derks Bedrijfswagens in Uden! Wij hebben voor u altijd een ruim aanbod gebruikte bedrijfsauto’s van diverse merken in huis. De meeste bedrijfsauto’s zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar en vrijwel direct voor u inzetbaar. Uiteraard worden al onze occasions met zorg uitgezocht en gekeurd waardoor we u een 100% tevredenheid- en kwaliteitsgarantie kunnen bieden!


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


Uw huidige bedrijfsauto inruilen of verkopen

Bij Derks Bedrijfswagens beschikken we over een ruim wagenpark waardoor er voor iedereen een passende auto te vinden is. Van kleine bestelwagens tot gesloten vrieswagens, bestelauto’s met een dubbelcabine, personenvervoer, rolstoelbusjes en terreinwagens, wij hebben het allemaal voor u in huis. Een bedrijfswagen inruilen voor een groter of kleiner formaat is bij Derks dan ook geen enkel probleem! In 4 eenvoudige stappen verkoopt u uw bedrijfswagen en kunt u op zoek gaan naar een nieuwe.

Onze werkplaats

De medewerkers in onze werkplaats staan dagelijks klaar om uw bedrijfsauto te onderhouden, te keuren of te voorzien van de nodige reparaties. Iedere bedrijfswagen wordt gekeurd voor het inruilen en voorzien van de nodige reparaties. Voor alle lichte bestelauto’s tot 3500 kg, personenwagens en bedrijfswagens hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis. Wilt u een afspraak maken voor een keuring, onderhoudsbeurt of uw bedrijfsauto inruilen? Bel dan naar +31 (0)413 24 10 45.

Bekijk onze voorraad


Ook interessant:

Vrieswagen kopen | Volkswagen bestelauto | Mercedes koelwagen | Koelauto leasen | IVECO bestelbus | Bedrijfswagen onderhoud