Bedrijfsauto onderhoud

Voor al uw bedrijfsauto onderhoud komt u naar Derks Bedrijfswagens in Uden! In onze professionele werkplaats staat dagelijks een compleet team autospecialisten klaar om u te voorzien van een service op maat. Zowel voor het onderhoud als de keuring en reparaties aan uw bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken daarbij altijd gebruik van de nieuwste technieken en een uitstekende kwaliteit materialen waardoor we u een optimale garantie kunnen bieden en u weer tevreden de weg op kunt!


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


Bedrijfsauto onderhoud door Derks Bedrijfswagens

Zowel voor een personenauto als een bedrijfswagen is het belangrijk regelmatig onderhoud te plegen om defecten en ongemakken te voorkomen. Bij Derks Bedrijfswagens weten we precies wat we moeten doen om uw auto weer fris en veilig de weg op te sturen zodat u kunt genieten van een optimaal rijcomfort. In eerste instantie is bedrijfsauto onderhoud gericht op de veiligheidssystemen maar ook het controleren van de vloeistoffen en het verbeteren van de rijprestaties behoren bij Derks tot de standaard onderhoudsbeurt!

Interesse?

Heeft uw bedrijfswagen al een tijdje geen onderhoud of keuring gehad? Maak dan snel een afspraak met onze werkplaats voor een onderhoudsbeurt. Ook voor een APK keuring of vakantiecheck kunt u contact met onze werkplaats opnemen. Heeft u andere vragen of opmerkingen? Dan kunt u ook altijd bellen naar (0413) 24 10 40.


Ook interessant:

Bedrijfsauto inruilen | Volkswagen bestelwagen | Onderhoudskosten bestelauto | Koelwagen leasen | IVECO bestelwagen | Bestelauto leasen