Bedrijfswagen inruilen

Zou u graag uw huidige bedrijfswagen inruilen voor een mooie prijs? Vraag dan om een vrijblijvende offerte bij Derks Bedrijfswagens! Wij houden ons al ruim 20 jaar bezig met de in- en verkoop van bedrijfswagens van diverse merken en hebben daardoor een ruime ervaring en kennis opgebouwd. Bent u nog op zoek naar een nieuwe koelwagen, een kleine bestelbus, bestelauto of een rolstoelvriendelijke personenwagen, dan bent u bij Derks aan het juiste adres! Wij hebben een permanente voorraad aan zo’n 200 bedrijfswagens waardoor we u altijd aan een mooie wagen kunnen helpen.


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


Is mijn bedrijfswagen inruilen verstandig?

Heeft u een bedrijfswagen en twijfelt u of u hem zult inruilen of erin zal blijven rijden? Vraag de professionele medewerkers van Derks Bedrijfswagens dan gerust om een advies. Wij kunnen samen met u de mogelijkheden bekijken voor het inruilen of verkopen van uw bedrijfsauto en samen met u op zoek gaan naar een nieuwe. In 4 simpele stappen kunt u uw bedrijfswagen al aan ons uw auto verkopen!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over uw bedrijfswagen inruilen, de waarde van uw bedrijfsauto of de modellen in ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag! U kunt hiervoor bellen naar +31 (0)413 24 10 40.

Bekijk onze voorraad


Ook interessant:

Bedrijfsauto onderhoud | Volkswagen koelwagen | Volkswagen bedrijfsauto | Koelwagen leasen | IVECO busje | Bestelwagen onderhoud