IVECO bedrijfswagen

Een IVECO bedrijfswagen met inbouw op maat koopt u bij Derks Bedrijfswagens in Uden! U kunt bij ons al ruim 20 jaar terecht voor een uitgebreide service en een ruim aanbod bedrijfswagens van diverse merken. Wij staan daarbij onder meer bekend om ons vakmanschap, deskundig advies en een vertrouwde service. Bent u nog op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Een tijdelijke lease auto of een partner voor de verkoop van uw bedrijfsauto? Neem dan snel eens contact op met Derks om de mogelijkheden te bespreken!


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


IVECO bedrijfswagen kopen met inbouw op maat

Derks Bedrijfswagens heeft voor u altijd een ruim aanbod wagens op voorraad van diverse merken. Een van onze veel verkochte occasions is toch wel de IVECO bestelwagen. Deze ruime eenvoudig aanpasbare auto is geschikt voor diverse werkzaamheden en gelegenheden waardoor hij een waardevolle toevoeging voor elk bedrijf kan zijn. Een bedrijfswagen is echter pas echt ideaal wanneer deze geheel naar uw wensen is ingevuld. Ook dit kunnen de deskundige medewerkers van Derks Bedrijfswagens voor u realiseren!

Nieuwe auto laten bezorgen

Heeft u een IVECO bedrijfswagen bij ons gekocht maar bent u niet in de gelegenheid deze bij ons op te komen halen? Dan bieden we u de mogelijkheid uw nieuwe auto te laten bezorgen. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden, prijzen en afspraken voor het leveren van uw bedrijfswagen. Voor overige vragen en meer informatie over ons kunt u tevens bellen naar (0413) 24 10 40.


Ook interessant:

Bestelwagen onderhoud | Bedrijfsauto onderhoud | Volkswagen koelwagen | Onderhoudskosten bestelauto | Koelwagen leasen | IVECO busje