IVECO bestelbus

Voor een IVECO bestelbus met inbouw op maat moet u bij Derks Bedrijfswagens zijn! Wij verzorgen al ruim 20 jaar diverse aanpassingen voor uw bedrijfswagen waardoor u nog meer plezier heeft van uw auto. Onze medewerkers hebben dan ook een ruime ervaring met het ombouwen van bedrijfswagens naar uw wensen en kunnen u uitstekend informeren en adviseren bij het samenstellen van een inrichting op maat. U kunt bij Derks altijd rekenen op kwaliteit, vakmanschap, service en een uitstekende garantie!


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


IVECO bestelbus kopen bij Derks Bedrijfswagens

Bij Derks Bedrijfswagens houden we ons dagelijks bezig met de in- en verkoop van bedrijfswagens van diverse merken. We hebben voor u een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte auto’s in huis waardoor er voor elke gelegenheid bij ons een bedrijfswagen op maat te vinden is. Een van de veel verkochte modellen is de IVECO bestelbus. Deze wagen kenmerkt zich door zijn prettige rijeigenschappen en een aangenaam comfort waardoor hij voor vele doeleinden ingezet kan worden.

Op het moment op voorraad

Bekijk de huidige IVECO bestelbus uit voorraad leverbaar in onze occasions en maak een keuze uit de verschillende IVECO Daily wagens vanaf €12.950,-. Wilt u meer weten over de verschillende busjes of heeft u behoefte aan een deskundig advies bij de aankoop? Neem dan gerust contact met ons op. Bel tijdens kantooruren naar +31 (0)413 24 10 40.


Ook interessant:

IVECO bedrijfswagen | Bedrijfswagen inruilen | Volkswagen vrieswagen | Volkswagen bedrijfswagen | Koelwagen occasion | Koelauto kopen