Koelauto leasen

Koelauto leasen voor een specifieke klus? Dat is bij Derks Bedrijfswagens in Uden geen enkel probleem! Wij zijn al ruim 20 jaar de perfecte partner als het gaat om bedrijfswagens. Zowel voor de inkoop als de verkoop, de huur, het onderhoud en het aanpassen van uw wagen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u daarbij altijd een service op maat, een uitstekende kwaliteit en een deskundig advies waardoor een 100% tevredenheidgarantie gegarandeerd is!


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


De mogelijkheden voor een koelauto leasen

Heeft u binnenkort een koelauto nodig voor een korte periode en bent u nog op zoek naar een partner voor het leasen van deze wagen? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Derks Bedrijfswagens. Wij hebben voor u een uitgebreid wagenpark klaar staan als het gaat om de huur en het leasen van bedrijfswagens. Zowel voor korte als langere periodes kunt u bij ons een koelauto leasen die geheel aan uw wensen voldoet. U wilt vandaag nog een bedrijfswagen huren? Bel dan direct naar (0413) 24 10 40 om de beschikbaarheid te checken!

Tarieven autoverhuur Derks Bedrijfswagens

Bekijk de tarieven voor de autoverhuur en koelauto leasen eenvoudig online en reserveer direct! Heeft u vragen over de voorwaarden of prijzen? Of wilt u meer informatie over een koelauto die u wilt leasen? Bel dan even naar (0413) 24 10 40.


Ook interessant:

Koelauto kopen | IVECO bedrijfswagen | Bedrijfswagen inruilen | Volkswagen vrieswagen | Volkswagen bedrijfsauto | Koelwagen occasion