Mercedes koelwagen

Mercedes koelwagen

Voor een Mercedes busje te gebruiken als koelwagen bent u bij Derks Bedrijfswagens in Uden aan het juiste adres! Wij hebben voor u een ruime voorraad gebruikte bedrijfswagens in huis evenals een complete service voor de inrichting en aanpassing van uw bedrijfsauto. Naast de in- en verkoop van auto’s kunt u bij ons ook bedrijfswagens huren, leasen en laten onderhouden. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op!


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


Mercedes koelwagen laten bouwen

Derks Bedrijfswagens houdt zich dagelijks bezig met de in- en verkoop van bedrijfswagens van verschillende automerken. U vindt bij ons naast een ruim aanbod nieuwe auto’s tevens een uitgebreide keuze aan gebruikte bedrijfswagens. Door het ruime aanbod kunnen wij veel ondernemers voorzien van een bedrijfswagen op maat van een uitstekend kwaliteit. Bent u nog op zoek naar een speciale Mercedes koelwagen of heeft u juist behoefte aan een klein bestelbusje? Kom dan snel eens langs in onze showroom in Uden!

Meer inbouwopties

Op het gebied van speciaalbouw hebben we ons bij Derks met name gericht op het inbouwen van koel en vriesapparatuur. Naast een Mercedes omgebouwd tot koelwagen vindt u bij ons echter ook bedrijfswagens met dubbele cabines, een grijze ombouw, rolstoelbus aanpassingen en een bedrijfswageninrichtingen op maat. Meer weten? Bel dan naar +31 (0)413 24 10 40.


Ook interessant:

Mercedes bedrijfsauto | Koelauto leasen | IVECO bestelbus | Bedrijfswagen inruilen | Volkswagen vrieswagen | Volkswagen bedrijfswagen