Stage lopen bij Derks Autogroep

Volg je een opleiding en wil je werkervaring opdoen in de Automotive? Meld je dan aan voor een stage bij Derks Autogroep. Wij komen graag in contact met gedreven mensen! Bij Derks Autogroep kun je na goed overleg op verschillende momenten in het jaar starten voor langere of kortere tijd. Bijvoorbeeld op onze afdeling Verkoop, Werkplaats, Speciaalbouw, Lease of Marketing. Combineer een (meeloop)stage met jouw studieopdracht bij Derks Autogroep en je bent een ervaring rijker. 

Welke stagiaires zoeken wij?

Derks Autogroep is een veelzijdig bedrijf en wij staan dan ook open voor stagiaires met hele verschillende kwaliteiten. Het maakt ons niet uit of de werkplaats of het kantoor beter bij jou past. Wij horen graag hoe jij jouw stage wilt invullen en denken dan graag met jou mee.

Weet jij nog niet precies wat voor stage je zoekt?

Als je nog geen werkervaring in de Automotive hebt is het misschien moeilijk om je voor te stellen wat je precies wilt. Start daarom een stage in een specialisme van jouw interesse en ontdek welke plek in de Automotive bij jou past.

Over Derks Autogroep

Derks Autogroep is een warm en gezond familiebedrijf met 30 jaar ervaring in de Automotive. Een bedrijf met oog voor klant én medewerker. Onder Derks Autogroep vallen: Derks Bedrijfswagens, Derks Koelwagens, Derks Lease en Derks Uitvaartmobiliteit. En bij Derks Autogroep vind je alles onder één dak. Naast de inkoop, verkoop, lease en het verzekeren van bedrijfswagens tot 3500kg nemen wij ook onderhoud, reparatie en aanpassingen van de voertuigen voor onze rekening. Voor veel bedrijven is Derks Autogroep dan ook de partner in bedrijfsmobiliteit!

Totaal, vertrouwd, tevreden. Daarom Derks

Geïnteresseerd in een stage bij Derks Autogroep?

Kijk voor meer informatie op derksbedrijfswagens.nl of neem contact met ons op (0413 24 10 40). Wij staan je graag te woord. Je kunt ook direct jouw motivatie mailen naar: info@derksbedrijfswagens.nl.

Voor het totale aanbod aan vacatures ga je naar: https://derksbedrijfswagens.nl/vacatures/