Volkswagen bedrijfsauto

Een Volkswagen bedrijfsauto met een uitstekende garantie koopt u bij Derks Bedrijfswagens! Al ruim 20 jaar helpen wij onze klanten aan een bedrijfswagen op maat in allerlei soorten en maten. Wij houden ons onder meer bezig met de in- en verkoop van bedrijfsauto’s, autoverhuur en lease, onderhoud en speciaalbouw van busjes tot 3500kg. Bent u nog op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen of heeft u speciale wensen? Kom dan gerust eens kennis maken om de mogelijkheden te bespreken!


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


Volkswagen bedrijfsauto kopen bij Derks Bedrijfswagens

Derks Bedrijfswagens is dé partner in Uden en omgeving voor de aankoop van uw Volkswagen bedrijfsauto! Wij hebben altijd een ruime voorraad occasions in huis van dit grote automerk en bieden u tevens een uitstekend service op het gebied van onderhoud, reparaties en garantie op uw bedrijfswagen. Bekijk de huidige voorraad eenvoudig online of kom eens langs in onze showroom in Uden om de modellen te vergelijken!

Deskundig advies

Heeft u een geschikte Volkswagen bedrijfsauto bij ons gezien en bent u benieuwd naar de prijs, mogelijkheden en garantie? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies! Voor dringende vragen kunt u ook altijd bellen naar het telefoonnummer (0413) 24 10 40.


Ook interessant:

Onderhoudskosten bestelauto | Koelwagen leasen | IVECO busje | Bestelauto leasen | Bedrijfsauto inruilen | Volkswagen bestelwagen