Volkswagen bestelauto

Een Volkswagen bestelauto in verschillende maten en soorten vindt u bij Derks Bedrijfswagens! Wij zijn al jaren uw specialist op het gebied van bedrijfswagens en kunnen voor u alle aanpassingen verzorgen voor uw bedrijfswagen, personenauto en terreinwagen met onze speciaalbouw. Al onze medewerkers beschikken over een uitstekende kennis en een ruime ervaring waardoor ze u uitstekend kunnen informeren en adviseren over de verschillende mogelijkheden!


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


Problemen met uw Volkswagen bestelauto?

Heeft u een mooie Volkswagen bestelauto maar heeft u last van ongemakken of wilt u nu toch wel weten wat dat knipperende lampje toch is? Kom dan snel eens langs bij Derks Bedrijfswagens in Uden voor een onderhoudsbeurt van uw auto. In onze professionele werkplaats hebben we alle materialen en kennis in huis om uw wagen te repareren, keuren en onderhouden waardoor u weer veilig en vertrouwd de weg op kunt!

Gediplomeerd personeel van Derks Bedrijfswagens

In onze werkplaats werken enkel gediplomeerde autospecialisten waardoor we u op een breed gebied van dienst kunnen zijn en u een uitstekend garantie en kwaliteit kunnen garanderen! Maak eenvoudig online een afspraak met onze werkplaats voor een onderhoudsbeurt of het bekijken van een Volkswagen bestelauto en neem even contact met ons op door te bellen naar (0413) 24 10 40 voor meer informatie en de prijzen van onze werkplaats.


Ook interessant:

Volkswagen bedrijfswagen | Mercedes bedrijfsauto | Koelauto leasen | IVECO bedrijfswagen | Bedrijfswagen inruilen | Volkswagen vrieswagen