Volkswagen vrieswagen

Een Volkswagen busje om laten bouwen tot vrieswagen? Voor de specialisten van Derks Bedrijfswagens geen enkel probleem! Wij zijn al ruim 20 jaar werkzaam in de autobranche waardoor we een ruime kennis en ervaring hebben opgedaan in het vakgebied. Dagelijks houden we ons bezig met de in- en verkoop van bedrijfswagens, de realisatie van speciaalbouw en het onderhoud van diverse wagens. Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een inbouw op maat? Neem dan gerust eens contact met ons op!


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


Volkswagen busje om laten bouwen tot vrieswagen

Heeft u een mooi Volkswagen busje gekocht en zou u deze graag om willen laten bouwen tot vrieswagen? Dan bent u bij Derks Bedrijfswagens in Uden aan het juiste adres! Onze professionele medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw wagen vakkundig om te bouwen tot vrieswagen en bieden u daarbij tevens nog enkele mogelijkheden en oplossingen op maat. Naast de inbouw koelinstallaties verkopen we ook kant-en-klare vries- en koelcontainers die eenvoudig te plaatsen zijn in elk type bedrijfswagen.

Onze werkplaats

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Volkswagen vrieswagen of heeft u andere speciale wensen? Maak dan snel een afspraak met onze werkplaats om de mogelijkheden met een autospecialist te bespreken! U kunt hiervoor bellen naar +31 (0)413 24 10 45.


Ook interessant:

Volkswagen koelwagen | Volkswagen bedrijfsauto | Koelwagen occasion | Koelauto kopen | Bestelwagen onderhoud | Bedrijfsauto onderhoud