Colibus. Elektrische bedrijfswagen met 8m3 laadvermogen

  • 100% Elektrisch
  • 8m³ Laadvermogen
  • 5.5m³ Laadvermogen (cold)
  • 0 Gram uitstoot

Colibus logo

 

 

Colibus Bestelwagen 8.8m³ en
Colibus Koelwagen 5.5m³

De COLIBUS is de ideale bedrijfswagen voor vervoer in stedelijk gebied, geluids- en uitstootvrij! Met zijn actieradius, kleine afmetingen voor een groot volume en 890 kg laadvermogen is COLIBUS hèt antwoord op de vraag naar efficiente en ecologische einddistributie. Daarnaast bieden wij ook de COLIBUS Cold, de ideale bedrijfswagen voor gekoeld vervoer met 500kg laadvermogen. De COLIBUS Cold is het enige alternatief voor conventionele voertuigen voor gekoelde einddistributie in grotere volumes.

De wereld wordt groener met COLIBUS

Datasheet Colibus

Techniek bedient ecologie

L-EM® technologie maakt het mogelijk een extreem sterk en lichtgewicht chassis te bouwen waardoor laadvermogen en volume gelijkwaardig of zelfs beter zijn dan bij brandstof aangedreven voertuigen. Dit levert grote energie en kostenbesparingen op.

Een opbouw speciaal ontwikkeld voor de eindaflevering

Grote deuropeningen en een lage instap creëren een ergonomisch werkruimte in een opbouw die maximaal geschikt is voor einddistributie. Daarnaast maakt de gepatenteerde constructie het mogelijk om te kiezen voor deuren of rolluiken aan de zijkanten en aan de achterzijde.

Een kilometer-kostprijs die conventionele voertuigen uitdaagt

De L-EM® lichtgewicht opbouw in combinatie met een regeneratief remsysteem maakt het mogelijk maximale capaciteit uit de accu te halen. Dit resulteert in een energiekostprijs van slechts € 0,01/ km. Daarnaast leidt het eenvoudige mechanische design tot zeer lage kosten voor reparatie en onderhoud.

Vooruitstrevend en ecologisch, kortom een iconische image-builder

COLIBUS is het enige alternatief voor conventionele voertuigen voor einddistributie in grotere volumes en laadvermogen. Geruisloze toegang tot stadskernen met respect voor haar inwoners maakt het mogelijk om dag en nacht te leveren.

Meer info over de COLIBUS

Wil je meer weten over de capaciteit, de uitvoering en de technische specificaties? Neem dan direct contact met ons op en download de datasheets hiernaast.

Download de datasheets

Leaflet COLIBUS
Leaflet COLIBUS Cold

Laat je persoonlijk adviseren

0413 24 10 40
Stuur nu een e-mail Binnen 24-uur een reactie.

Of bent u op zoek naar: