Bedrijfswagen leasen

Leasen is een goed alternatief wanneer u niet direct een bedrijfswagen wilt kopen. Wij bieden verschillende leasemogelijkheden, met een ruim assortiment aan bedrijfswagens. En wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze en of leasen wel bij u past. Ook zoeken we samen met u de meest geschikte bedrijfswagen die bij uw doeleinde past.

Wilt u een bedrijfswagen leasen die helemaal van uzelf is? Bekijk dan de mogelijkheid van Financial Lease. Wilt u een bedrijfswagen rijden die weliswaar niet van u is, maar waar u wel volledig over kunt beschikken? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Full Operational Lease en Netto Operational Lease. En heeft u een tijdelijk mobiliteitsvraagstuk? Bekijk dan eens of Verhuur of Shortlease bij u past? En wilt u weer overzicht in uw vaste lasten, zelf looptijden bepalen, geen grote investering in één keer en uw liquide middelen (weer) beschikbaar stellen? Bekijk dan de Sale And Lease Back mogelijkheden.

Om een bedrijfswagen te kunnen leasen, dient u ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel, voorts dient u te beschikken over een geldig BTW nummer. Uw mogelijkheden zijn beperkt bij achterstallige betalingen bij banken of de overheid, een faillissement of een negatieve BKR codering.

Bekijk hier het overzicht van alle beschikbare lease soorten.

Bekijk aanbod

Onze lease mogelijkheden