Bedrijfswagen leasen bij Derks Bedrijfswagens

Gepubliceerd op: 17 april 2018

Wanneer u ZZP-er bent, betekent dat vaak dat u veel onderweg bent. U heeft een bedrijfswagen nodig maar u heeft geen budget voor een grote investering. Dan kan een bedrijfswagen leasen voor u een oplossing zijn. Naast verkoop van bedrijfswagens is het ook mogelijk een auto te leasen bij Derks Bedrijfswagens. Het wagenpark van Derks Bedrijfswagens biedt een ruime keuze aan occasions. En met onze 100% tevredenheidsgarantie gaat u altijd met een passende wagen naar huis.


Verschillende bedrijfswagen lease-opties

Bij Derks Bedrijfswagens bieden wij verschillende lease opties aan; financial lease, shortlease en operational lease. Wat deze leasemogelijkheden allemaal inhouden leggen wij hieronder voor u uit.

Financial lease

Wanneer u kiest voor financial lease bij Derks Bedrijfswagens bent u economisch eigenaar van de auto. Dat betekent dat de bedrijfswagen bij u op de balans staat en bij uw eigenvermogen wordt opgeteld.  Zo kunt u als eigenaar van het voertuig de gefactureerde BTW als voorbelasting weer terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting.

Shortlease

Wilt u voor een korte periode een bedrijfswagen leasen? Dan kunt u kiezen voor shortlease. U huurt dan een voertuig voor een korte periode, tot maximaal 12 maanden. Met deze oplossing kunt u dus heel flexibel leasen. In het leasecontract wordt een vast maandbedrag opgenomen met een aantal vrije kilometers.

Operational lease

Wanneer u kiest voor operational lease blijft Derks Lease juridisch en economisch eigenaar van de bedrijfswagen. Dit houdt in dat Derks Bedrijfswagens verantwoordelijk is voor het beheer en de risico’s van het voertuig.

Hierdoor staat het voertuig echter niet op uw balans. Wat betekent dat de leaseauto geen onderdeel uitmaakt van uw eigen vermogen en u dus geen BTW kunt terugvorderen.

Full operational lease

Bij full operational lease kunt u voor een scherp en vast maandbedrag verzekerd zijn van 100% mobiliteit. Derks lease draagt de zorgt voor financiering, onderhoud, verzekeringen en het afschrijvingsrisico.

Netto operational lease

Kiest u voor netto operational lease dan kunt u zaken als reparatie, onderhoud en verzekeringen zelf regelen. U bent in feite operationeel beheerder van uw auto. Ook bij deze vorm komt het voertuig niet op uw balans maar bij Derks Lease, zodat u uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten. Net als bij financial lease zijn de kosten op het gebied van reparatie, onderhoud en verzekering voor uw eigen rekening. Het restwaarde risico ligt bij Derks Lease.

Indien u de auto eventueel aan het einde van het contract wil kopen wordt er een koopoptie geboden. Hier zit u niet aan vast, u mag van deze optie gebruik maken.


Gemak en zekerheid

Bij Derks Lease maken we altijd duidelijke afspraken, een overzicht in financiën en bent u verzekerd van een vast maandbedrag. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


Ook interessant:

Zakelijk leasen; dit zijn de voor en nadelens | Hoe kies je de juiste bedrijfsauto | De bestelauto gaat steeds langer mee | Top 5 zuinige bestelauto’s | Speciaalbouw voor uw bedrijfswagen