Bewonder de Derks Edition 30

Gepubliceerd op: 7 april 2021

Derks Edition 30

Derks Edition 30 is een serie stoere bedrijfswagens, waarin elke liefhebber gezien wil worden.

Alle voertuigen uit de serie beschikken over:

  • Hoogglans zwarte accenten
  • Een spoiler pakket
  • Een verlagingsset
  • Side steps
  • 18 of 19 inch lichtmetalen velgen
  • Rode Edition 30 striping
  • Rode remklauwen

In overleg zijn alle kleuren mogelijk bij andere uitvoeringen.

Een bedrijfswagen uit deze serie is op aanvraag leverbaar en toepasbaar op alle merken en modellen bedrijfswagens die wij aanbieden.
De complete uitvoering wordt uitsluitend door Derks Bedrijfswagens geleverd.

Waarom een Derks Edition 30?

Derks Edition 30 is er ter ere van het 30 jarig bestaan van Derks Autogroep.

Jack Derks start in 1991 dit mooie familiebedrijf, waar veel mensen van het eerste uur nog steeds bij betrokken zijn. Hij zet de juiste mensen op de juiste plek om hen vervolgens als één team te laten samenwerken. Zo groeit Derks Autogroep in 30 jaar tijd uit tot een deskundige en servicegerichte partner op het gebied van bedrijfsmobiliteit.
In de beginjaren lag de focus nog op personenauto’s, maar al snel is de aandacht verlegt naar bedrijfswagens. Naast de inkoop en verkoop legt Derks Autogroep zich toe op een gespecialiseerde werkplaats voor lichte bedrijfswagens. Hier worden aanpassingen, ombouwen, reparaties en onderhoud verzorgt. De keuze voor ‘alles onder één dak‘ blijkt heel succesvol.

Om op een stijlvolle manier stil te staan bij 30 jaar Derks Autogroep is er een stoere uitvoering bedrijfswagen samengesteld.

De eerste uit de serie!

En dan nu waar het allemaal om gaat. De eerste bedrijfswagen uit de serie Derks Edition 30 is de Volkswagen Transporter 6.1: https://derksbedrijfswagens.nl/occasions/volkswagen-transporter-6-1-2-0-tdi-l2-h1-150pk-automaat-navigatie-camera-led/

Neem voor meer informatie contact op met Rob, Bart of Jesse.

Totaal. Vertrouwd. Tevreden. Daarom Derks