Hoe kies je de juiste bedrijfsauto

Gepubliceerd op: 1 juni 2018

Een bedrijfsauto kiezen is geen makkelijk klusje. Het wagenpark van Derks bedrijfswagens biedt een uitgebreide keuze aan bedrijfsauto’s. Stuk voor stuk kwalitatief goede auto’s. Hoe weet jij nou welke bij jou en jouw bedrijf past? En hoe gaan wij te werk om voor u de juiste bedrijfsauto te vinden?


Waar dient de bedrijfsauto voor?

Niet iedere bedrijfsauto wordt voor hetzelfde gebruikt. Natuurlijk brengt de auto een ondernemer van A naar B. Toch komt er meer bij kijken. Zo heeft een loodgieter een andere auto nodig dan een postbezorger. Het is daarom belangrijk dat wij een goed beeld van jouw beroep schetsen. Zo kunnen wij de juiste bedrijfswagen selecteren.

Welke extra’s heb ik nodig?

Dit sluit aan op het vorige punt. Zodra wij weten waar de auto voor gebruikt gaat worden kunnen we kijken wat u nodig heeft. Denk aan een extra grote laadruimte, een koelwagen, kant en klare laadvloeren of zijwandpanelen.

Wat is het budget?

Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat het budget is. Wij bieden een ruime keuze aan bedrijfswagens in verschillende prijsklasse. Een duidelijk budget maak het voor ons makkelijker om de juiste bedrijfswagen te selecteren.

Heeft u nog extra personalisatie wensen?

Naast onze standaard ingerichte bedrijfswagens is het natuurlijk mogelijk om een auto te personaliseren. Derks bedrijfswagens beschikt over een eigen werkplaats. In  deze werkplaats werken vakmensen die jouw wagen helemaal naar wens inrichten. Denk aan houten betimmering, imperials, sidebars, inbraakroosters, track and trace, rolstoelaanpassingen en ga zo maar door. Hier kun je meer informatie vinden over al onze speciaalbouw opties.

Wat is de restwaarde?

Natuurlijk is kwaliteit belangrijk. Dit betekent minder onderhoudskosten en minder reparatie. Ook betekent kwaliteit een hogere restwaarde. Aan de hand van jouw wensen over de levensduur en restwaarde van de bedrijfsauto, zullen wij voor jou een bedrijfsauto selecteren.

Wat is een slimme keus?

Wanneer we alle bovenstaande punten bij elkaar optellen en combineren met 25 jaar ervaring in het vak, kunnen wij voor jou niet alleen een bijpassende bedrijfswagen vinden maar ook een slimme keuze bieden. Een kwalitatief goede auto die precies past bij jouw bedrijf.

Bel voor een afspraak 0413 24 10 40

Bekijk assortiment


Ook interessant:

Bedrijfswagen leasen bij Derks bedrijfswagens | Zakelijk leasen; dit zijn de voor en nadelen | De bestelauto gaat steeds langer mee | Top 5 zuinige bestelauto’s | De beste bestelauto van het jaar 2018