Speciaalbouw voor uw bedrijfswagen

Gepubliceerd op: 15 november 2019

Speciaalbouw voor uw bedrijfswagen. Wanneer u als ondernemer een bedrijfswagen koopt is het belangrijk dat deze aansluit aan uw behoefte. Derks Bedrijfswagens beschikt over een eigen werkplaats. In deze werkplaats kunnen wij uw bedrijfswagen helemaal naar uw wensen inrichten.


Verschillende mogelijkheden

Voor de onderstaande speciaalbouw mogelijkheden kunt u kiezen uit verschillende materialen. Denk aan MDF, Triplex, aluminium en staal. Deze materialen kunnen wij natuurlijk ook los leveren.

Kant en klare laadvloeren

Kant en klaar betekent klaar voor gebruik.  Zo zijn ook onze laadvloeren direct klaar om te gebruiken. Het voordeel van laadvloeren? Geen krassen en deuken meer in de standaard laadruimte, uw lading
verschuift niet meer door uw laadruimte en u kunt ervoor kiezen om vastrails en/of vastzetogen te laten monteren zodat u de lading netjes en veilig kunt vervoeren. Natuurlijk kunnen wij de vloeren aan u leveren of gelijk in uw nieuwe bedrijfswagen monteren.

Lat-om-lat betimmering

Lat-om-lat betimmering beschermt de wanden van uw bedrijfswagen tegen beschadigingen. Daarnaast is lat-om-lat betimmering ideaal voor het vastzetten en vervoeren van materiaal.

Zijwandpanelen

Naast lat-om-lat betimmering kunt u ook kiezen voor zijwandpanelen om uw bedrijfswagen te beschermen tegen beschadigingen.

Inrichtingsopties

Bij aankoop van uw bedrijfswagen kunt u deze na wens laten inrichten in onze werkplaats. Wij bieden onder andere houten betimmering, stalen inrichting, complete uitschuifwanden en de inbouw van een dubbelcabine. Inrichting van voertuigen verzorgen wij alleen nog maar in combinatie met de aanschaf van een voertuig bij ons bedrijf.
Wij voeren dit werk niet uit voor derden, wel kunnen we u diverse materialen leveren.

Levering en montage

Naast alle inrichtingsmogelijkheden is het natuurlijk ook mogelijk om extra’s toe te voegen aan uw bedrijfswagen. Wij bieden onder andere de montage van imperials, sidebars, inbraakroosters, ventilatiesystemen, track and trace, navigatie en multimedia aan. Zodat uw bedrijfswagen helemaal voldoet aan uw wensen.


Meer informatie? Bel 0413 24 10 40


Ook interessant:

Grijs kenteken; wat is het en hoe werkt het | Top 5 zuinige bestelauto’s | Hoe kies je de juiste bedrijfsauto | De bestelauto gaat steeds langer mee |