Vacature: Ervaren Bedrijfswageninrichter

Gepubliceerd op: 4 maart 2021

Vacature: Ervaren Bedrijfswageninrichter

Ben jij een ervaren Bedrijfswageninrichter en is mooie dingen maken jouw passie? Hou je van variatie en bijzondere projecten? En wil jij klanten verbazen met jouw kunde? Dan ben je bij Derks Autogroep aan het goede adres. Wij doen namelijk alles op het gebied van bedrijfswageninrichting en -aanpassing.

Wie zoeken wij?

Voor onze Speciaalbouw-afdeling zijn wij op zoek naar een ambitieuze Interieurbouwer die beschikt over technische inzicht. Wij zoeken dus iemand die gewoonweg handig is. Naast maatwerk is bedrijfswageninrichting en -aanpassing ook zeer gevarieerd werk. Betimmeren, stofferen en inrichten, maar ook aanpassingen t.b.v. rolstoelvervoer, koelwagenombouw en rouwvervoer behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Dit doe je in een gemotiveerd team van Technisch Specialisten.

Wij zoeken iemand die graag zelfstandig werkt met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die kwaliteit wil leveren in een hecht team van vakbekwame mensen. En het is een pre als je werkervaring hebt binnen het vakgebied. Herken jij je hierin, dan maken we graag een afspraak met je!

Over Derks Autogroep

Derks Autogroep, de meest deskundige en servicegerichte partner in bedrijfsmobiliteit! Dat is waar wij in geloven bij de verkoop, lease en verhuur van onze bedrijfs-, koel- en speciaalvoertuigen. Met onze gespecialiseerde werkplaatsen en goed opgeleide medewerkers zijn we in 30 jaar dan ook voor veel bedrijven dè partner in het oplossen van mobiliteitsvraagstukken.

Totaal. Vertrouw. Tevreden. Daarom Derks

Interesse?

Kun jij niet wachten om onze nieuwe bedrijfswageninrichter te worden?
Solliciteer dan op deze functie en neem contact op met Ruud Derks.

ruud@derksbedrijfswagens.nl | 06 51 58 48 58