Wat je van ons kunt verwachten

Kies een bedrijfswagen

Wij hebben een ruim aanbod bedrijfswagens. Alle merken en modellen. Heel jong gebruikt met weinig kilometers en nieuwe bedrijfswagens die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, aanpassingen en inrichtingen specifiek gericht op uw bedrijfsvoering? Wij hebben bedrijfswagen specialisten die u precies kunnen vertellen wat u kunt verwachten en zelfs nodig hebt binnen uw branche en werkgebied. Kijk rond in ons aanbod en maak uw keuze.

Vraag een vrijblijvende voorstel aan

Heeft u uw keuze gemaakt? Vraag uw voorstel aan en wij nemen binnen 60 minuten contact met u op. Wij luisteren goed naar wat u nodig heeft waarop wij een passend voorstel kunnen doen. Door onze expertise binnen de bedrijfswagen branche, onze eigen leasemaatschappij, de eigen werkplaats (kennis van alle voertuigen, koelinstallaties en inrichtingen) kunnen wij het beste voorstel doen als het gaat om bedrijfswagens.

Beslis en rijd op korte termijn

Bent u tevreden met het voorstel? U geeft akkoord op de offerte en rijd op korte termijn. Wij zorgen voor en snelle en correcte afwikkeling van de lease- of koopovereenkomst. Uw nieuwe bedrijfswagen staat klaar in onze showroom om in gebruik genomen te worden door zijn nieuwe eigenaar.

Gefeliciteerd, u heeft onze 100% service kunnen ervaren. Wij wensen u veel rijplezier en bedrijvigheid.

Kies uw bedrijfswagen