Werkplaats

In één van onze twee werkplaatsen kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, storingsdiagnose, aircoservice, Bosch Car Service én APK
Wij voeren in deze werkplaats dagelijks onderhoud en reparaties uit aan individuele voertuigen, maar ook beheren wij hier complete wagenparken.
Zo hebben wij in 30 jaar veel ervaring opgedaan in het onderhouden en repareren van bestelbussen, bakwagens, koelwagens, rolstoelvoertuigen en meer. Dit geldt voor wagens met normale brandstofmotoren alsook voor elektrische voertuigen.

Wanneer u uw voertuig naar onze werkplaats brengt voor onderhoud of reparatie, informeren wij u over de status en adviseren wij u over mogelijk te ondernemen acties. Daarbij helpen wij u om de kosten onder controle te houden. Dit doen we onder andere door onderdelen te checken, voordat we overgaan tot het vervangen ervan. Bij twijfelgevallen overleggen we eerst met u, voordat wij verder gaan. 
Indien nodig begeleiden wij u ook bij pechgevallen. Hiervoor bieden wij middels Bosch Car Service landelijke dekking. Als Bosch Car Service bedrijf mogen wij spreken van vakkundige mensen die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Wij hebben en houden het overzicht.

Bij Derks Bedrijfswagens vindt u dus alles onder één dak. Doordat wij de complete service op één adres hebben ondergebracht, in twee werkplaatsen, kunnen wij u een snelle afhandeling bieden bij onderhoud en reparaties. Dit scheelt u tijd en geld, maar vooral veel gedoe.

Altijd onderweg. Daarom Derks

Contact opnemen

Onze onderhoud mogelijkheden