Onderhoud

Onderhoud van bedrijfswagens

Wilt u er zeker van zijn dat u altijd met een technisch perfecte bedrijfswagen onderweg bent, dan is het van belang uw voertuig regelmatig te laten onderhouden. Door onderhoud kan slijtage vroegtijdig herkend en verholpen worden.

Bij een APK beurt gaat het primair om de controle van de veiligheidssystemen. Denk daarbij aan de remmen en eventuele storingen aan de airbags. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de motor functioneert zoals deze zou moeten functioneren.
Tijdens een kleine beurt worden de verschillende vloeistoffen gecontroleerd en indien nodig bijgevuld. Zo wordt de smering van uw motor gegarandeerd en oververhitting voorkomen.

Wanneer u uw voertuig bij ons brengt voor onderhoud of reparatie, informeren wij u over de status en adviseren wij u over mogelijk te ondernemen acties. Daarbij helpen wij u om de kosten onder controle te houden. Dit doen we onder andere door onderdelen te checken, voordat we overgaan tot het vervangen ervan. Bij twijfelgevallen overleggen we eerst met u, voordat wij verder gaan.

Onze onderhoud mogelijkheden